BABeau Serum

RM49.00

or 3 payments of RM16.33 with

BABeau Serum

Out of stock

SKU: babeau-serum Categories: ,

Description

BABeau Serum

BABEAU™ SERUM adalah serum penjagaan wajah yang diperkaya dengan bahan bahan aktif yang berkualiti tinggi tanpa mengandungi bahan bahan kimia yang berbahaya dan tidak memberi kesan sampingan pada pengguna.

Bahan bahan yang diformulasi dalam BABEAU™ SERUM terdiri dari bahan bahan semulajadi bukan sahaja Ekstrak Tomato tapi juga seperti, Ekstrak Cactus, Ekstrak Akar Punarvana, Ekstrak Pokok Bebas Chlorophyll , Lavender beads , Vitamin E Beads.

Ekstrak Tomato Berkesan dalam mencerahkan kulit , mengecilkan pori, mengatasi masalah jerawat, kekusaman, melembap dan melembutkan kulit serta mengurangkan lebihan minyak kulit.

Ekstrak cactus Berupaya melindungi kulit dari hilang kelembapan dan mengembalikan kelembapan kulit muka.

Ekstrak Akar Punarvana Bertindak sebagai agen pencerah sambil memudarkan kesan parut pada kulit muka agar tona kulit tampil lebih cerah tanpa cela.

Ekstrak pokok bebas Chlorophyll Berupaya mempercepatkan pembaharuan sel kulit dengan melindungi kulit dari lapisan paling dalam.

Lavender beads Mampu melambatkan penuaan dan menyihatkan kulit secara semulajadi daripada lapisan dalam secara efektif.

Vitamin E beads Selain berupaya melembapkan kulit, ia juga mampu mengurangkan kedutan halus terutamanya pada kulit wajah dan mempercepatkan proses pembaharuan sel kulit agar sentiasa kekal remaja.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “BABeau Serum”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

WeCreativez WhatsApp Support
Jika Tuan/ Puan memerlukan bantuan, Team BA sedia membantu 🥰
👋 Hi, Apa yang Boleh Saya Bantu